Playmobil 70549 Monster Truck Met Hoorns - Stuntshow

Item No. A00137494
Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. De Stunt Show Monster Truck met hoorns van Playmobil laat de harten van alle stuntactiefans sneller kloppen! Met zijn wilde prikkeldraadpatroon, stierhoorns op het dak en een stierenkop op het
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 49,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. De Stunt Show Monster Truck met hoorns van Playmobil laat de harten van alle stuntactiefans sneller kloppen! Met zijn wilde prikkeldraadpatroon, stierhoorns op het dak en een stierenkop op het radiatorrooster doet de Monster Truck met hoorns zijn naam eer aan. Met zijn geveerde assen en vier verende banden overwint de Monster Truck gemakkelijk elk obstakel. Zelfs de zandheuvel is geen probleem voor de dappere chauffeur in zijn stevige truck. Veel plezier voor dappere kinderen! De set bevat een figuur, een monstertruck, een zandheuvelhindernis, een finishvlag en vele andere extra's.

  • Playmobil Stuntshow
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, monstertruck en ramp

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70549
Omschrijving 2 Stuntshow
Description Playmobil 70549 Monster Truck Met Hoorns - Stuntshow
    Loading
    Loading