Playmobil 70551 Crashcar - Stuntshow

Item No. A00137496
Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. De crashauto maakt zijn entree. De dappere coureur stuurt behendig rond brandende vaten en rijdt het parcours met een nieuwe topsnelheid. Voor de volgende stunt wordt de racewagen omgebouwd tot
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. De crashauto maakt zijn entree. De dappere coureur stuurt behendig rond brandende vaten en rijdt het parcours met een nieuwe topsnelheid. Voor de volgende stunt wordt de racewagen omgebouwd tot stuntauto. Hiervoor is een helling en een brandend motorblok gemonteerd en kan de motorkunstenaar al zijn gewaagde stunts uitvoeren. Extreme sport in een nieuwe vorm! De set bestaat uit een coureur, een crashauto, een crashtestdummy, brandende tonnen en vele andere extra's. De racewagen kan worden omgebouwd tot een crashauto met een brandend motorblok en helling door bumper en motorkap te wisselen.

  • Playmobil Stuntshow
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, crashcar met verwissalbare onderdelen en stuntaccessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70551
    Loading
    Loading