Playmobil 70552 Werkplek tent - Stuntshow

Item No. A00137497
Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. In de Stunt Show werkplek tent worden motoren en vrachtwagens onderhouden. Om zijn tweewieler in detail te kunnen bekijken, heeft de chauffeur zijn voertuig op het hefplatform opgekrikt. Nu wordt hij
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. In de Stunt Show werkplek tent worden motoren en vrachtwagens onderhouden. Om zijn tweewieler in detail te kunnen bekijken, heeft de chauffeur zijn voertuig op het hefplatform opgekrikt. Nu wordt hij geschroefd, geolied en schoongemaakt zodat de motor straks weer op het circuit kan staan. Voor grotere reparaties is ook een lasapparaat beschikbaar en zijn er twee opritten voor het opkrikken van de monstertrucks en racewagens. De set bevat een figuur, een motor, een servicetent, oprijhellingen en vele accessoires voor het repareren en onderhouden van de voertuigen.

  • Playmobil Stuntshow
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, motor, tent en accessoires voor onderhoud

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70552
    Loading
    Loading