Playmobil 70553 Motor met vuurmuur - Stuntshow

Item No. A00137498
Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. Als het om spectaculaire stunts gaat, doet de motorrijder absoluut niet onder voor de zwaargewichten. De onverschrokken adrenalinejunkie gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Op volle snelheid raast
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Voer de gekste stunts uit en zorg voor een geweldige show met de speelsets van Playmobil Stuntshow. Als het om spectaculaire stunts gaat, doet de motorrijder absoluut niet onder voor de zwaargewichten. De onverschrokken adrenalinejunkie gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Op volle snelheid raast hij over een helling recht naar de brandende muur en schiet er dwars doorheen. Deze stuntrijder is niet bang voor vlammen of snelheid. Dit is niet voor angsthazen! De set bevat een motorrijder, een motor inclusief skischans en variabele boardwand, helm, handschoenen, sjaal en andere extra's.

  • Playmobil Stuntshow
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, schans, stuntmotor en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70553
Omschrijving 2 Stuntshow
Description Playmobil 70553 Motor met vuurmuur - Stuntshow
    Loading
    Loading