Playmobil 70569 Politiehelikopter - City Action

Item No. A00137527
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Deze politieoperatie is heel belangrijk. De boef wil met een parachute vluchten. Maar hij had geen rekening gehouden met de slimme politieman in zijn
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Deze politieoperatie is heel belangrijk. De boef wil met een parachute vluchten. Maar hij had geen rekening gehouden met de slimme politieman in zijn helikopter. Terwijl de dief langzaam naar de grond glijdt, houdt de agent hem in de gaten vanuit de cockpit van de helikopter. Hij wordt al opgewacht bij de landing. Het volgende uitje is naar de gevangenis.De speelset bevat twee figuren, een politieagent en een crimineel, een politiehelikopter, een parachute en vele andere extra's voor spannende achtervolgingen in de lucht. De parachute kan met een figuur de lucht in worden gegooid en vervolgens naar de grond zweven.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, helikopter en werkende parachute

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70569
    Loading
    Loading