Playmobil 70570 Politie Buggy - City Action

Item No. A00137528
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Er heeft net een bijzonder gewaagde overval plaatsgevonden: een dief heeft een waardevolle goudschat uit het museum gestolen. Nu is de dief op de vlucht
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Er heeft net een bijzonder gewaagde overval plaatsgevonden: een dief heeft een waardevolle goudschat uit het museum gestolen. Nu is de dief op de vlucht met zijn motorcrossfiets. Plots verlaat hij de weg en rijdt hij cross-country het bos in. Maar ook heuvelachtig, ruw terrein is geen probleem voor de dappere politieagent in zijn politie-terreinwagen. Hij overwint moeiteloos elk obstakel en verrast de dader als hij de gestolen goederen in een holle boomstam probeert te verstoppen. Dat was waarschijnlijk niets! De speelset bevat twee figuren, een motorcrossmotor, een politie-terreinwagen, een holle boom, een stinkdier, gouden munten, pistolen en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, politie SUV, motorfiets en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70570
Description Playmobil 70570 Politie Buggy - City Action
    Loading
    Loading