Playmobil 70590 Mode-Ontwerpstudio - City Life

Item No. A00137545
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Life. Mode is altijd haar grote passie geweest en daarom opende de ontwerpster onlangs haar eigen ontwerpstudio. Hier laat ze haar creativiteit de vrije loop en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 39,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Life. Mode is altijd haar grote passie geweest en daarom opende de ontwerpster onlangs haar eigen ontwerpstudio. Hier laat ze haar creativiteit de vrije loop en ontwerpt ze fantasierijke modecreaties. In de aangrenzende showroom kunnen klanten zich vergapen aan jurken, rokken, schoenen en tassen en ze passen. Uiteraard kan de ontwerpster inspelen op de individuele wensen van haar klanten en de kleding aanpassen met de naaimachine. Deze modestudio is een droom voor alle modefans. De speelset bestaat uit een modeontwerpstudio met naaimachine, strijkplank, strijkijzer en veel opbergruimte voor modeaccessoires. De showroom bevat kledingroedes en kleerhangers, maar ook verschillende jurken, rokken en accessoires. De siliconen schoenen kunnen bij de figuren aan- en uitgetrokken worden.

  • Playmobil City Life
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren , ontwerpstudio en vele mode- en ontwerpaccessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70590
    Loading
    Loading