Playmobil 70611 Kinderzwembad Met Whirlpool - Family Fun

Item No. A00137607
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Waterpret is een topprioriteit in het kinderbad. De baby schommelt vrolijk op en neer en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Waterpret is een topprioriteit in het kinderbad. De baby schommelt vrolijk op en neer en trapt het water weg met zijn voeten. Na de schommel test mama eerst de whirlpool, terwijl een meisje vrolijk heen en weer deinst op de grote wipkip. Ondertussen klimt een kleine babykrokodil de palm op en kijkt naar de gezelligheid in het zwembad. De speelset bevat drie figuren, een kinderzwembad met golfglijbaan, babyschommel en wipkip, een babykrokodil, een palmboom en vele andere extra's voor veel waterpret.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 3 figuren, vulbaar kinderzwembad en werkend bubbelbad

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Leveranciersnummer 70611
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70611 Kinderzwembad Met Whirlpool - Family Fun
   Loading
   Loading