Playmobil 70612 Waterfietsen Verhuur Met Sapbar - Family Fun

Item No. A00137608
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Wat dacht je van een leuke boottocht vandaag? De kinderen zijn meteen enthousiast en rennen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Wat dacht je van een leuke boottocht vandaag? De kinderen zijn meteen enthousiast en rennen naar het strand. Direct naast de juice bar staan de waterfietsen op de steiger klaar voor de passagiers. Vol energie springen de kinderen op de waterfietsen en gaan ze op pad. Ga na een lange boottocht langs bij de sapbar, waar het vriendelijke barmeisje heerlijke fruitcocktails serveert. De speelset bevat drie figuren, twee waterfietsen, een sapbar met uitrusting en vele andere extra's voor een gezellig dagje strand.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 3 figuren, sapbar met verschillende accessoires en 2 waterfietsen

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70612 Waterfietsen Verhuur Met Sapbar - Family Fun
   Loading
   Loading