Playmobil 70613 Beklimmen Zwemeiland - Family Fun

Item No. A00137609
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Waar kun je beter spetteren, klimmen en ravotten dan op het leuke Playmobil zwemeiland? Het
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,99 € 15,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Waar kun je beter spetteren, klimmen en ravotten dan op het leuke Playmobil zwemeiland? Het is niet zo eenvoudig om bij de roze vissenkop te komen, maar met een beetje oefening lukt het aardig. Eerst ga je omhoog naar de kop van het visklimeiland en vervolgens ga je weer met de schommel het water in. Zelfs als het langzaamaan donker wordt, kunnen de kinderen geen genoeg krijgen van dit klimplezier. Wat goed dat de vistanden en de lantaarnbal gloeien in het donker. De speelset bestaat uit een klimzwemeiland met vislook en twee figuren.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 2 figuren en drijvend zwemeiland

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Leveranciersnummer 70613
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70613 Beklimmen Zwemeiland - Family Fun
  LS Promo Promoties Speelgoed/school2022
   Loading
   Loading