Playmobil 70614 Mobiele Crêpesverkoop - Family Fun

Item No. A00137610
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Van zo'n dagje aan het zwembad kun je honger krijgen. Wat leuk dat er een mobiele
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Van zo'n dagje aan het zwembad kun je honger krijgen. Wat leuk dat er een mobiele pannenkoekkar op het strand staat. De vriendelijke verkoper biedt hier heerlijke pannenkoeken aan. Of het nu met chocolade, banaan of jam is, iedereen kan zijn favoriete topping kiezen. Wat ruikt het lekker! Binnen de kortste keren heb jij de verse crêpes in je hand. De speelset bevat twee figuren, een pannenkoekenwagen met parasol en twee schalen, appels, bananen, jampotten, een drankkrat en vele andere accessoires.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 2 figuren, pannenkoekenwagen met parasol en veel lekkere accessoires

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Leveranciersnummer 70614
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70614 Mobiele Crêpesverkoop - Family Fun
   Loading
   Loading