Playmobil 70671 Set Van 3 Novelmore Ridders - Novelmore

Item No. A00137597
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Jarenlang was het stil in het koninkrijk Novelmore. De ridders hadden tijd genoeg voor dagelijkse training, maar er waren geen gewapende conflicten waarin ze zich moesten
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Jarenlang was het stil in het koninkrijk Novelmore. De ridders hadden tijd genoeg voor dagelijkse training, maar er waren geen gewapende conflicten waarin ze zich moesten bewijzen. Maar sinds het oude conflict met de Burnham Raiders weer oplaaide, heeft het leger weer hun handen vol! De dappere ridders van Novelmore zijn goed uitgerust voor de strijd met pantser, schild, zwaard, kruisboog en morgenster. De speelset bevat drie Novelmore-ridders met harnas en helmen, schild, zwaard, kruisboog, morgenster en andere extra's.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren en wapens

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Novelmore
Description Playmobil 70671 Set Van 3 Novelmore Ridders - Novelmore
    Loading
    Loading