Playmobil 70682 Pony's met veulens - Playmobil Country

Item No. A00137558
Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Is er nog plaats op de ponyfarm? Dan kan deze vrolijke paardenfamilie direct intrekken. Twee pony's en twee veulens wachten
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 10,99 € 8,24
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Is er nog plaats op de ponyfarm? Dan kan deze vrolijke paardenfamilie direct intrekken. Twee pony's en twee veulens wachten om liefdevol verzorgd te worden. De speelset bevat twee pony's, twee veulens en een voedermand en is ideaal als aanvulling op de ponyboerderij (6927) of de ponykampeerwagen (70510).

  • Playmobil Country
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 4 paarden en voer

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Playmobil Country
Description Playmobil 70682 Pony's met veulens - Playmobil Country
LS Promo Playmobil Country
    Loading
    Loading