Point-Virgule Bamboe Olie

Item No. A00069334
Gebruik deze minerale bamboe olie van Point-Virgule om al jouw bamboe en houten producten tegen uitdroging en barsten te beschermen. Olie het hout of de bamboe voor het eerste gebruik goed in, nadien kan je dan dit op regelmatige basis herhalen. De olie is veilig om te gebruiken, ze is transparant,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 10,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gebruik deze minerale bamboe olie van Point-Virgule om al jouw bamboe en houten producten tegen uitdroging en barsten te beschermen. Olie het hout of de bamboe voor het eerste gebruik goed in, nadien kan je dan dit op regelmatige basis herhalen. De olie is veilig om te gebruiken, ze is transparant, compleet smaakloos en geurloos.

  • Inhoud: 200 ml
  • Gebruik: Spray de olie op de gedroogde plank en laat gedurende een half uur intrekken. Haal de overtollige olie van de plank met een papieren doekje. Laat nogmaals een half uur drogen – terwijl het rechtop staat – alvorens het product om te draaien en de handeling op de andere zijde van het product te herhalen .Na de achterkant van het product te hebben behandeld, laat het opnieuw een half uur drogen alvorens het op te bergen in de keukenkast.
Specifications
Merk POINT-VIRGULE
Leveranciersnummer PVBAM1135
Description Point-Virgule Bamboe Olie
    Loading
    Loading