Puzzel 25011 1000st Chinees Nieuwjaar - Wasgij Original 39

Item No. A00216861
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • UNIEK CONCEPT: Wasgij Legpuzzel van 1000 stukjes waarbij de afbeelding op de doos verschilt van de afbeelding die je puzzelt!
  • WASGIJ ORIGINAL: Gebruik de aanwijzingen en je fantasie om uit te puzzelen wat er in het volgende tafereel gaat gebeuren
  • SPECIAAL ONTWIKKELT VOOR VOLWASSENEN: Het unieke Wasgij concept stimuleert volwassenen om hun fantasie te gebruiken!
  • MILIEUVRIENDELIJK: Gemaakt van milieu vriendelijk, gerecycleerd karton
  • Puzzel van 1000 stukjes / De gelegde puzzel heeft een afmeting van 68 x 49cm

Marketing text

Wasgij Original 39: Chinees Nieuwjaar!
De viering van Chinees Nieuwjaar zet de straten in vuur en vlam. De mensen drommen samen om het Jaar van de Tijger in te luiden, om plezier te maken en van het vuurwerk te genieten. Maar wat zou de angstaanjagende optocht in het teken van de tijger
abrupt tot stilstand kunnen brengen? Wat heeft de vrouw met de smartphone gezien waardoor haar mond openvalt van verbazing? Dat is het beeld dat jij puzzelt.

Deze Wasgij legpuzzels van Jumbo zijn speciaal ontwikkelt voor volwassenen. Anders dan bij andere puzzels, maak je bij Wasgij niet een afbeelding van de doos na maar moet je zelf je fantasie gebruiken om de puzzelplaat compleet te maken! Er zijn drie verschillende concepten: Original, Mystery en Destiny. Bij Wasgij Original moet je de hints en je fantasie gebruiken om er achter te komen waar één van de personen in de afgebeelde scene op de doos naar kijkt.
Het unieke Wasgij concept stimuleert volwassenen om hun fantasie te gebruiken!