Puzzel 25018 1000st Hondensalon - Wasgij Mystery 23

Item No. A00216866
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • UNIEK CONCEPT: Wasgij Legpuzzel van 1000 stukjes waarbij de afbeelding op de doos verschilt van de afbeelding die je puzzelt!
  • WASGIJ MYSTERY: Gebruik de aanwijzingen en je fantasie om uit te puzzelen wat er gaat gebeuren met de personen die afgebeeld staan op de doos
  • SPECIAAL ONTWIKKELT VOOR VOLWASSENEN: Het unieke Wasgij concept stimuleert volwassenen om hun fantasie te gebruiken!
  • MILIEUVRIENDELIJK: Gemaakt van milieu vriendelijk, gerecycleerd karton
  • Puzzel van 1000 stukjes voor volwassenen / De gelegde puzzel heeft een afmeting van 68 x 49cm

Marketing text

Wasgij Mystery 23
Soms hebben zelfs onze viervoeters een beetje verwennerij nodig en in de Pooch Parlour worden knuffelige hoektanden in alle soorten en maten tot in de puntjes verzorgd. Zal de sereniteit voortduren, of staat een opgewonden klant op het punt iedereen gek te maken?

Gebruik je fantasie en de aanwijzingen op de doos om samen te stellen wat er gaat gebeuren. Dit is de scène die je moet puzzelen.

Kenmerken
- Legpuzzels van 1000 stukjes voor volwassenen
- Puzzel niet de afbeelding van de doos, maar gebruik je verbeelding om de Wasgij oplossing bij elkaar te puzzelen!
- Afmeting gelegde puzzel: 68 x 49 m

Over Wasgij
Deze Wasgij legpuzzels van Jumbo zijn speciaal ontwikkelt voor volwassenen. Anders dan bij andere puzzels, maak je bij Wasgij niet een afbeelding van de doos na maar moet je zelf je fantasie gebruiken om de puzzelplaat compleet te maken! Er zijn drie verschillende concepten: Original, Mystery en Destiny. Bij Wasgij Original moet je de hints en je fantasie gebruiken om er achter te komen wat er gaat gebeuren met de personen in de afgebeelde scene op de doos. Het unieke Wasgij concept stimuleert volwassenen om hun fantasie te gebruiken!