Quax Verzorgingstafel Comfort - Wit Wit

Item No. 38355424
Quax Verzorgingstafel Comfort Deze praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 uitschuifbare legplanken
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 263,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Quax Verzorgingstafel Comfort

Deze praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 uitschuifbare legplanken voorzien. De legplanken zijn ideaal voor het plaatsen van enkele leuke mandjes voor het opbergen van de verzorgingsproductjes, reservekleertjes, luiers, enzoverder. Onderaan de tafel zijn aan één kant wieltjes voorzien zodat je de tafel eenvoudig kan verplaatsen naar de ruimte waar jeze nodig hebt.

  • Verzorgingstafel met 2 uitschuifbare legplanken
  • Inclusief wieltjes aan één zijde
  • Afmetingen: 60 x74 x95 cm
  • Materiaal:Beuk
  • Exclusief manden en toebehoren

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en sfeer. De babymeubels staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specifications
Merk QUAX
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 05052522
Omschrijving 2 Wit Wit
Description Quax Verzorgingstafel Comfort - Wit Wit
    Loading
    Loading