Quax Verzorgingstafel Hip - Moonshadow Natural

Item No. 39848189
Quax Verzorgingstafel Hip Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 175,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Quax Verzorgingstafel Hip

Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De legplanken zijn ideaal voor het plaatsen van enkele leuke mandjes voor het opbergen van de verzorgingsproductjes, reservekleertjes, luiers, enzoverder.

  • Verzorgingstafel met 2 legplanken
  • Afmetingen: 62 x 69 x 98 cm
  • Materiaal: MDF/Beuk – gelakt en geölied

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert metwarmte en sfeer. De babymeubelsstaan voorkwaliteitenbetaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specifications
Merk QUAX
Leveranciersnummer 05053116N
    Loading
    Loading