Raad Wat Ik Denk? Spel

Item No. A00208063
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99 € 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Kun jij raden wat ik denk? Raad snel, maar niet te snel ... Raad het precies goed!

Aan welk dier denk ik nu? De andere spelers moeten hier achter zien te komen... Maar jij moet ook inschatten hoe vaak de anderen moeten raden om tot de oplossing te komen die jij stiekem hebt opgeschreven.

3 tot 6 spelers, vanaf 7 jaar

Inhoud: 100 kaarten met 4 categorieen, 1 telraam, 6 pionnen, 1 speelbord, 1 stift, 1 schrijord en spelregels.

Het woord mag niet te moeilijk zijn om te raden, maar ook niet te eenvoudig... Probeer een woord te bedenken dat andere spelers niet in de eerste 3 beurten zullen raden, maar wel voor de 10e beurt! Spelers mogen hun pion op het speelbord verplaatsen volgens het aantal beurten dat ze nodig hadden om het woord te raden. Wie bereikt als eerste de finish en is de beste gedachtelezer?
Wie bereikt als eerste de finish en is de beste gedachtelezer?

• Stimuleert creatief denken
• Partygame voor alle leeftijden

  • Stimuleert creatief denken
  • Partygame voor alle leeftijden

Marketing text

Kan jij precies raden wat ik denk?

Kun jij raden wat ik denk? Raad snel, maar niet te snel ... Raad het precies goed!

Aan welk dier denk ik nu? De andere spelers moeten hier achter zien te komen... Maar jij moet ook inschatten hoe vaak de anderen moeten raden om tot de oplossing te komen die jij stiekem hebt opgeschreven. Minder dan 3 pogingen? Slecht voor jou, geen punten! Tussen 3 en 10 pogingen? Punten voor jou en degene die het geraden heeft!

Pak een categoriekaart en schrijf in het geheim het woord op waaraan je denkt, samen met het aantal beurten dat de andere spelers volgens jou nodig hebben om het woord te raden. Het woord mag niet te moeilijk zijn om te raden, maar ook niet te eenvoudig... Probeer een woord te bedenken dat andere spelers niet in de eerste 3 beurten zullen raden, maar wel voor de 10e beurt!

Spelers mogen hun pion op het speelbord verplaatsen volgens het aantal beurten dat ze nodig hadden om het woord te raden. Wie bereikt als eerste de finish en is de beste gedachtelezer?

Wie bereikt als eerste de finish en is de beste gedachtelezer?


Specifications
Merk MEGABLEU
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 678963
Description Raad Wat Ik Denk? Spel
LS Promo Promoties Speelgoed/school2023
    Loading
    Loading