Retro roller Loopauto Nummer 1 zwart - Jack

Item No. 37776341
Flits voorbij met je nieuwe hippe, retro loopauto. Deze prachtige Jack Retro Roller loopauto in zwarte kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd. De loopauto is
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 119,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

Deze prachtige Jack Retro Roller loopauto in zwarte kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd. De loopauto is voorzienvan metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire! De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en karren maar! Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden. Afmeting: 75 x 40 x 40cm. Draaggewicht: 20kg


Description

Flits voorbij met je nieuwe hippe, retro loopauto. Deze prachtige Jack Retro Roller loopauto in zwarte kleurstelling is gebaseerd op de stijl van de formule 1 wagens van vroeger. Super leuk voor jongens en meisjes. Urenlang speelplezier voor zowel binnen- als buiten gegarandeerd.
De loopauto is voorzien van metalen wielen en rubberen banden en een kunststof zitting. Supertof als verjaardagscadeau, maar ook heel leuk als woonaccessoire!
De loopauto is volledig van metaal en eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Jouw kindje kan zó opstappen en rondrijden!

  • Materiaal: Kunststof en metaal
  • Rubber banden
  • Afmetingen: 75x 24.5 x 34.5cm
  • Geleverd als bouwpakket
  • Leeftijd:Vanaf 24 maand

Specifications
Merk RETRO ROLLER
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Omschrijving 2 Jack
Description Retro roller Loopauto Nummer 1 zwart - Jack
    Loading
    Loading