Smartmax SMX303 Power Vehicles

Item No. 40082114
Met de uitgebreide set Power Vehicles van Smartmax kan je een heel wagenpark samenstellen! Wil je een graafmachine, een bulldozer, een wagen met ladder, een heftruck, een sleepwagen, een takelwagen, een pickup of een takelwagen? Het kan allemaal! De cabines, graafarmen, wielen en andere opzetstukken
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 39,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

Met deze uitgebreide set kan je een heel wagenpark samenstellen! Maak een graafmachine, een bulldozer, een wagen met ladder, een heftruck, een sleepwagen, een takelwagen, een pick-up of een laadwagen! De cabines, graafarmen, wielen en andere opzetstukken kunnen makkelijk op de magnetische staven worden vastgeklikt. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SMARTMAX® sets. Samen met de staven en de metalen ballen, zorgen ze voor heel wat mogelijkheden.


Description

Met de uitgebreide set Power Vehicles van Smartmax kan je een heel wagenpark samenstellen! Wil je een graafmachine, een bulldozer, een wagen met ladder, een heftruck, een sleepwagen, een takelwagen, een pickup of een takelwagen? Het kan allemaal! De cabines, graafarmen, wielen en andere opzetstukken kunnen makkelijk op de magnetische staven worden vastgeklikt. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SmartMax sets. Samen met de staven en de metalen ballen, zorgen ze voor heel wat mogelijkheden.

  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Specifications
Merk SMARTMAX
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer SMX303
Description Smartmax SMX303 Power Vehicles
    Loading
    Loading