Stokke Tripp Trapp Stoel - Oak Brown

Item No. A00152042
De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke bestaat al sinds 1972 en is ondertussen een klassieker geworden in vele gezinnen. De Tripp Trapp is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De zitting en voetensteun groeien mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 259,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke bestaat al sinds 1972 en is ondertussen een klassieker geworden in vele gezinnen. De Tripp Trapp is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De zitting en voetensteun groeien mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste ergonomie biedt.

Wil je de stoel vanaf de geboorte gebruiken, dan kan je gebruik maken van de Stokke Newborn Set (apart verkrijgbaar) Zo neemt je baby meteen deel aan de dagelijkse familiemomenten aan tafel en kan hij genieten van het oogcontact en de gezelligheid. Ook om je baby groente- of fruitpap te geven, zit hij of zij in de Newborn Set op een ideale hoogte.

Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, plaats je de Babyset op je Tripp Trapp (apart verkrijgbaar). Zo zit je peuter veilig en comfortabel en kan hij of zij gezellig mee-eten aan tafel.

Vanaf de leeftijd van 2,5 à 3 jaar, verwijder je de Babyset en kan je kind gewoon op de stoel plaatsnemen. De diepte van het zitvlak en de hoogte van de voetensteun kan je makkelijk aanpassen. Zo creëer je voor elke leeftijd de meest ergonomische houding. Ook als tiener of als volwassene kan je de Stokke Tripp Trapp nog perfect gebruiken, deze stoel heb je echt voor het leven.

 • Meegroeistoel
 • Draagvermogen: 136 kg
 • Steeds een veilige en ergonomische zithouding
 • Kan perfect aan een doorsnee eettafel
 • Materiaal: Eikenhout
 • Eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek
 • Newbornset, babyset, veiligheidstuigje en kussen apart verkrijbaar
 • Afmetingen (H x D x B): 79 x 49 x 46 cm
 • Gewicht: 7 kg

In 1972 introduceerde Stokke voor het eerst de bekende Tripp Trapp stoel en sindsdien kwamen ze geregeld met innovatieve, kwalitatieve en kindvriendelijke eigen ontwerpen. Want veiligheid, duurzaamheid en de ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen staat bij hen voorop. Ze willen nabijheid tussen ouder en kind creëren, want vanuit die veiligheid durven kinderen te ontdekken, bewegen, spelen en leren. Zo creëer je zelfvertrouwen en een mooie toekomst.


Specifications
Merk STOKKE
Kleur Natuur
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 495205
Omschrijving 2 Oak Brown
Description Stokke Tripp Trapp Stoel - Oak Brown
  Loading
  Loading