Stokke Tripp Trapp Tablet Tray Black - Alleen Te Gebruiken Met Babyset

Item No. 39878982
Verander je Tripp Trapp in een vrijstaande kinderstoel met de Stokke Tray. Zo heeft je kindje zijn eigen tafeltje om te eten of te spelen. Perfect voor een snelle hap of naast een overvolle tafel. Het tablet klikt eenvoudig op de babyset en is eenvoudig te verwijderen om schoon te maken. Past alleen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 64,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Verander je Tripp Trapp in een vrijstaande kinderstoel met de Stokke Tray. Zo heeft je kindje zijn eigen tafeltje om te eten of te spelen. Perfect voor een snelle hap of naast een overvolle tafel. Het tablet klikt eenvoudig op de babyset en is eenvoudig te verwijderen om schoon te maken.

  • Past alleen op de V2 en V3 babyset en kan niet zonder babyset gebruikt worden
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Opstaande rand
  • Materiaal: kunststof

In 1972 introduceerde Stokke voor het eerst de bekende Tripp Trapp stoel en sindsdien kwamen ze geregeld met innovatieve, kwalitatieve en kindvriendelijke eigen ontwerpen. Want veiligheid, duurzaamheid en de ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen staat bij hen voorop. Ze willen nabijheid tussen ouder en kind creëren, want vanuit die veiligheid durven kinderen te ontdekken, bewegen, spelen en leren. Zo creëer je zelfvertrouwen en een mooie toekomst.

Specifications
Merk STOKKE
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 428502
Omschrijving 2 Alleen Te Gebruiken Met Babyset
Description Stokke Tripp Trapp Tablet Tray Black - Alleen Te Gebruiken Met Babyset
    Loading
    Loading