Sylvanian 5535 Familie Picknick Auto

Item No. A00148897
Met deze gezellige Sylvanian Families Picknick auto ben je klaar voor een dagje uit met de hele familie. Er kunnen 6 kleine baby's in of twee grote en een 3 kleintjes. Er kan van alles worden gewisseld met stoelen om de auto precies naar wens van de hele familie te maken. De picknickmand is gevuld
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 34,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

De Familie picknickauto is een auto met een dakdrager, waarin maximaal acht figuren passen. Maak de kofferbakklep en stoelen los om ze om te vormen tot een tafelset.

Combineren met andere producten (apart verkrijgbaar) voor meer leuke veranderingen! Combineren met de Starterset bakkerij om de wagen om te vormen tot een mobiele bakkerij/foodtruck. Of combineer met de keuken uit het startershuis ( 5303) om hem om te vormen tot een camper.

Hoofdunit, rek, achterklep/tafel, handgreep, mand, stoel/kinderstoeltje x2, kaas x2, croissant x2, bord x2, drankje x2 (totaal 15 delen)


Description
Met deze gezellige Sylvanian Families Picknick auto ben je klaar voor een dagje uit met de hele familie. Er kunnen 6 kleine baby's in of twee grote en een 3 kleintjes. Er kan van alles worden gewisseld met stoelen om de auto precies naar wens van de hele familie te maken. De picknickmand is gevuld en het bagagerek kan tevens worden gebruikt als hinkelbaan.
Specifications
Merk SYLVANIAN FAMILIES
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 5535
Description Sylvanian 5535 Familie Picknick Auto
    Loading
    Loading