Terugroepacties

  • Skip Hop
  • Nibbling
  • Flow Amsterdam

Skip Hop


Hebeco heeft beslist om te stoppen met de verkoop van producten gemaakt uit melamine. Daardoor wordt er een terugroepactie georganiseerd voor de kommetjes en bordjes met volgende lotnummers:
  • 04/2019
  • 06/2018
  • 11/2018
  • 01/2019
  • 05/2019
  • 03/2020
De aanduiding van het lotnummer is te vinden op de onderkant van het product:
Image title

Als jij één van deze producten gekocht hebt kan je ze, zonder ontvangstbewijs, terugsturen of terugbrengen naar het verkooppunt en krijg je jouw geld terug.

Informatie voor de consument:
Voor meer informatie over deze terugroeping kan je contact opnemen met de klantenservice van HEBECO BV via e-mail info@hebeco.be

Nibbling


Wij roepen het artikel NBNR803 Nibbling rattle natural wood grey van de fabrikant Nibbling Jewellery Lts  terug omdat er mogelijk een oude, niet conforme versie van dit artikel werd geleverd. Zulke oude versie heeft iets kleinere en minder brede ringen die niet aan de normeisen zouden voldoen. Omwille hiervan heeft de EU op 12/11/2020 een RAPEX notificatie opgesteld met referentie A12/01529/20 voor een verplichte terugroeping. Verder is het ook mogelijk dat op de verpakking van het artikel niet het juiste contact adres van Nibbling Jewellery Ltd staat vermeld.

Op het onderstaande beeld zieje het onderscheid tussen de oude, niet conforme versie en de nieuwe versie. Gezien beide artikelen hetzelfde productnummer en EAN code hebben, dienen beide te worden teruggeroepen.
Image titleIndien je nog in het bezit bent van het artikel NBNB803 Nibbling rattle natural wood grey, gelieve dit aan ons te retourneren. Het aankoopbedrag zal worden teruggestort.

Flow Amsterdam


Flow Amsterdam heeft helaas moeten constateren dat enkele van hun comforters niet voldoen aan de kwaliteitseisen die Flow Amsterdam en de Europese wetgeving aan producten stelt. In incidentele gevallen kan de runner* van de rits stukgetrokken worden. Deze kleine onderdelen zijn gevaarlijk en vormen een risico op verstikking voor kleine kinderen. Hoewel ze ervan uitgaan dat slechts een zeer beperkt deel van de producten dit mankement kan vertonen, nemen ze het zekere voor het onzekere. Ze roepen alle batchnummer met een specifieke rits terug.

Deze veiligheidswaarschuwing is alleen van toepassing op artikelen met batch nummers 18XX-0X, 2019- XX, 2020-01, 2020-02. Deze producten zijn verkocht in Belgische winkels vanaf november 2018. Het batch nummer staat vermeld op het label** van de comforter. Mocht jij een artikel met één van deze batchnummers in je bezit hebben, dan verzoeken we jou het artikel niet meer te gebruiken.

Je kan de knuffel inruilen door contact op te nemen met Flow Amsterdam via info@flowamsterdam.comof +31 (0) 020 215 4079 (zij zorgen voor een gartis ophaling en versturing).

Image title

Loading
Loading