Tommee Tippee Zuigfles Anti-colic 260ml - 2-pack

Item No. 36803633
" Zuigfles Anticolik De revolutionaire Closer to Nature Easi-vent-speen is ontworpen in samenwerking met deskundigen op het gebied van borstvoeding en bootst de natuurlijke vorm, beweging en zachtheid van de moederborst na, zodat de overgang van de borst op de fles nu gemakkelijker dan ooit is.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 13,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Zuigfles Anticolik

De revolutionaire Closer to Nature Easi-vent-speen is ontworpen in samenwerking met deskundigen op het gebied van borstvoeding en bootst de natuurlijke vorm, beweging en zachtheid van de moederborst na, zodat de overgang van de borst op de fles nu gemakkelijker dan ooit is. De unieke vorm stimuleert de natuurlijke zuigbewegingen van uw baby, zodat de baby bij de overgang van de borst naar de fles op precies dezelfde manier kan happen en drinken. Dankzij het speciale ontwerp vande flessen kunt u deze tijdens het voeden in de meest natuurlijke stand en op drie manieren vasthouden:comfortabel in dehand,opdezelfdemanier als eentraditionelefles met een wijde hals, of bij het onderste gedeelte van de fles. Zo kunt u uw baby altijd op een prettige manier voeden.

Met de Closer to Nature-producten is flesvoeding gemakkelijker dan ooit. De Closer to Nature-productreeks biedt de ideale flesvoedingsproducten voor uw pasgeboren baby. De unieke, extra brede speen op al de Closer to Nature-flessen werkt fantastisch, net als mamma. De speen bootst de natuurlijke vorm en beweging van de moederborst na, zodat flesvoeding gemakkelijker wordt.

Productkenmerken:

  • De speen bootst de natuurlijke vorm van de moederborst na
  • Ultragevoelig ventiel
  • Zachte, natuurlijk aanvoelende siliconen speen
  • Gemakkelijk vast te houden fles met een speen met lage stroomsnelheid
  • BPA-vrij voor complete gemoedsrust
"",""Tommee Tippee Zuigfles Anticolik Twinpack"",Tommee-Tippee-Zuigfles-Anticolik-Twinpack,,,,""Tommee Tippee Zuigfles Anticolik Twinpack"
Specifications
Merk TOMMEE TIPPEE
Omschrijving 2 2-pack
Description Tommee Tippee Zuigfles Anti-colic 260ml - 2-pack
    Loading
    Loading