Trixie Boxkleed 75x95 - Stripes Rust

Item No. A00177344
Leg deze mooie Trixie Baby parklegger in de box van je kleintje en je tovert het park van je kindje om in een gezellige en zachte omgeving. Zodra je baby niet meer in de box slaapt, leg je deze mooie speelmat in de box. Je kindje kan op een veilige manier de wereld om zich heen ontdekken. Plaats dit
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 64,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Leg deze mooie Trixie Baby parklegger in de box van je kleintje en je tovert het park van je kindje om in een gezellige en zachte omgeving. Zodra je baby niet meer in de box slaapt, leg je deze mooie speelmat in de box. Je kindje kan op een veilige manier de wereld om zich heen ontdekken. Plaats dit kleurrijke boxkleed van Trixie Baby in de box wanneer je het park verlaagd hebt, en er geen matras meer in ligt. Als je kindje probeert om te ontsnappen, ploft je kleintje lekker zacht op deze mooie parklegger van Trixie Baby.
  • Afmetingen: 75 x 95 cm
  • Materiaal: 100% biologisch katoen, vulling: 100% PES
  • Wasinstructies: Wassen op 30°C

Trixie Baby kleurt je wereld door met vrolijke en kleurrijke designs de leukste baby accessoires te creëren. Trixie Baby is een Belgisch merk waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Specifications
Merk TRIXIE
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Park & Box
Leveranciersnummer 21-72006
Omschrijving 2 Stripes Rust
Description Trixie Boxkleed 75x95 - Stripes Rust
    Loading
    Loading