Valse motten spel

Item No. 37329080
Het kaartspel Valse Motten won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen, sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Het kaartspel Valse Motten won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen, sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever. Als die een speler betrapt, moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bijpakken. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt?
Valse Motten haakt creatief in op ieders behoefte om een loopje met de spelregels te nemen. Ideaal voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een niet te serieus kaartspelletje.

Let goed op de manier waarop de bewakingskever de spelers in de gaten houdt. Als je een patroon herkent, weet je ook wanneer je misschien een kaart kunt wegmoffelen.
Ben je zelf de bewakingskever, zorg dan dat je niet voorspelbaar bent. Af en toe eens snel je hoofd omdraaien, kan ervoor zorgen dat spelers minder snel durven vals te spelen.

  • Drie Magiërs spellen
  • Vanaf 7 jaar
  • 3 - 5 spellen
  • Duur: +- 20 minuten

Specifications
Merk DRIE MAGIERS SPELLEN
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 999MOT01
Description Valse motten spel
    Loading
    Loading