Valse motten spel

Item No. 37329080
Valse motten Kaartspel van de kinderen van topauteurs Inka en Markus Brand. Won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 10,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Valse motten

Kaartspel van de kinderen van topauteurs Inka en Markus Brand. Won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever. Als die een speler betrapt, moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bijpakken. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt?
Valse Motten haakt creatief in op ieders behoefte om eenloopje met despelregels te nemen. Ideaal voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een niet te serieus kaartspelletje.

Letgoedop de manierwaarop de bewakingskeverdespelers in de gaten houdt. Als je een patroon herkent, weet je ook wanneer je misschien een kaart kunt wegmoffelen.
Ben je zelf de bewakingskever, zorg dan dat je niet voorspelbaar bent. Af en toe eens snel je hoofd omdraaien, kan ervoor zorgen dat spelers minder snel durven vals te spelen.

  • Spelers: 3 - 5
  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Speelduur: +- 20 minuten

 

Specifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 999MOT01
    Loading
    Loading