Vlotte geesten spel

Item No. 36219429
Vlotte geesten Het huisspook heeft in de kelder van de burcht een oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen... en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto's in de verkeerde kleur. Soms is
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99 € 12,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vlotte geesten

Het huisspook heeft in de kelder van de burcht een oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen... en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto's in de verkeerde kleur. Soms is de groene fles wit, dan weer blauw. Als hij de foto's bekijkt, raakt hij zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet wegtoveren. Kun jij hem helpen en het juiste voorwerp noemen of zelfs voor hem laten verdwijnen?
Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelersmoeten nu zo snelmogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wintdemeeste kaarten?
Vijf voorwerpenstaan ineenkringoptafel,zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om.
Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

  • Spelers: 2 - 8
  • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  • Speelduur: +- 30 minuten
Specifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 999VLO01
    Loading
    Loading