WaterWipes Bio 28 vochtige doekjes

Item No. A00146224
Deze ultrapure babydoekjes bestaan uit maar twee ingrediënten: water en een druppel vruchtenextract. Dat betekent dat er geen chemicaliën aan de billetjes van je baby komen (en blijven plakken) en ze dus geen luieruitslag kunnen veroorzaken. Bovendien kun je deze doekjes zowel voor het gezichtje en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 2,49
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Deze ultrapure babydoekjes bestaan uit maar twee ingrediënten: water en een druppel vruchtenextract. Dat betekent dat er geen chemicaliën aan de billetjes van je baby komen (en blijven plakken) en ze dus geen luieruitslag kunnen veroorzaken. Bovendien kun je deze doekjes zowel voor het gezichtje en de handjes, als voor de billetjes gebruiken!

WaterWipes zijn geschikt voor de gevoelige huid doordat ze enkel water en vruchtenextract bevatten. Ze zijn zacht op de huid, maar toch stevig en scheuren niet.

WaterWipes zijn vernieuwd en zijn nu biologisch afbreekbaar. (Is niet hetzelfde als doorspoelbaar!)

Tip: de dunne pakjes zijn ideaal voor in je handtas of in een luieretui. Ook als je kindjes al uit de luiers zijn, is een dun pakje erg handig om bij de hand te hebben voor mondjes vol roomijs, modderige handjes of ongelukjes.

• Inhoud: 28 doekjes (extra dun pakje voor onderweg)
• Goedgekeurd door Allergy UK en Skin Health Alliance
• 99,9% water en een druppel fruitextract
• Geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren baby's en premature baby's
• Ook te gebruiken voor handjes en gezichtjes
• Gemaakt van 100% viscose: een recycleerbaar, plantaardig materiaal
• Goedgekeurd door The Vegan Society

Ouders weten hoe hartverscheurend luieruitslag kan zijn, dus hoeft het niet te verbazen dat WaterWipes ontwikkeld zijn door een ouder die de uitslag van zijn dochter een halt wou toeroepen. In reguliere babydoekjes zitten allerlei chemicaliën, in WaterWipes zitten maar twee ingrediënten: water en een druppel fruitextract als natuurlijke huidconditioner. Ze ontwikkelden een uniek 7-fasen waterzuiveringsproces voor een effectieve reiniging.

Specifications
Merk WATERWIPES
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Description WaterWipes Bio 28 vochtige doekjes
    Loading
    Loading