Weleda Baby Bodycreme - Calendula 75ml

Item No. 33446565
" Weleda Calendula Bodycrème Calendula Bodycrème 75 ml. Deze rijke crème beschermt de tere huid van je baby. Extract van biologische goudsbloem en kamille verzacht de babyhuid. Huidvriendelijke wolwas beschermt haar tegen uitdrogen.Verzorgt schrale plekjes en voedt intensief.Houdt de huid zacht en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 8,49
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Weleda Calendula Bodycrème

Calendula Bodycrème 75 ml. Deze rijke crème beschermt de tere huid van je baby. Extract van biologische goudsbloem en kamille verzacht de babyhuid. Huidvriendelijke wolwas beschermt haar tegen uitdrogen.Verzorgt schrale plekjes en voedt intensief.Houdt de huid zacht en soepel. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby. Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met het beste uit de natuur.

Deze ingrediënten geven je baby uiterstzachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerstedag.Vertrouwop je moedergevoel: debijzondere band tussen moeder en kind kan niet worden verbloemd met kunstmatige producten. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

NATRUE: keurmerk voor puur natuur De babyverzorgingsproducten bevatten, net als alle producten van Weleda, uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Puur natuur, gewaarborgd door het internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging NATRUE.

"
Specifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A21625
    Loading
    Loading