Weleda Baby Cremebad - Calendula 200ml

Item No. 33446510
Calendula Crèmebad 200 ml. Zoete amandelolie en biologische sesamolie houden de tere huid van je baby zacht en soepel en beschermen tegen uitdrogen. Extract van biologische goudsbloem verzacht de babyhuid. Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Calendula Crèmebad 200 ml. Zoete amandelolie en biologische sesamolie houden de tere huid van je baby zacht en soepel en beschermen tegen uitdrogen. Extract van biologische goudsbloem verzacht de babyhuid. Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met het beste uit de natuur.

Deze ingrediënten geven je baby een uiterst zachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

Ingrediënten: Water  Amandelolie  Sesamolie  Alcohol  Glycerine  Goudsbloemextract (Calendula)  Glyceryl stearaat SE  Compositie van natuurlijke etherische oliën1  Xanthaan  Glyceryl stearaat citraat  Limoneen1  Linalool1
1 verkregen uit natuurlijke etherische oliën van biologische teelt

Voor Weleda zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden. En ze voeren het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica, een dat uitsluitend voor producten is die gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze willen namelijk zorgen voor onze buitenkant, maar ook voor onze binnenkant én voor de natuur. Want de natuur, dat zijn wij ook; dat mogen we niet vergeten.

Specifications
Merk WELEDA
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Calendula 200ml
Description Weleda Baby Cremebad - Calendula 200ml
    Loading
    Loading