Weleda Baby Cremebad - Calendula 200ml

Item No. 33446510
" Weleda Calendula Crèmebad Calendula Crèmebad 200 ml. Zoete amandelolie en biologische sesamolie houden de tere huid van je baby zacht en soepel en beschermen tegen uitdrogen. Extract van biologische goudsbloem verzacht de babyhuid. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby. Met
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,39
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Weleda Calendula Crèmebad

Calendula Crèmebad 200 ml. Zoete amandelolie en biologische sesamolie houden de tere huid van je baby zacht en soepel en beschermen tegen uitdrogen. Extract van biologische goudsbloem verzacht de babyhuid. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby. Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met het beste uit de natuur.

Deze ingrediënten geven je baby uiterst zachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezondeenevenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. Vertrouw op je moedergevoel: de bijzondere band tussen moederenkind kanniet worden verbloemdmetkunstmatige producten. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

NATRUE: keurmerk voor puur natuur De babyverzorgingsproducten bevatten, net als alle producten van Weleda, uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Puur natuur, gewaarborgd door het internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging NATRUE.

"
Specifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A21633
    Loading
    Loading