Weleda Baby Haar en Bodyshampoo - Calendula 200ml

Item No. 34171824
Weleda Calendula Haar- & Bodyshampoo Calendula Haar- en Bodyshampoo 200 ml. Dagelijkse basisverzorging. Deze shampoo, met extract van biologische goudsbloem, reinigt mild de huid en het haar van je baby en vergemakkelijkt het kammen. Zoete amandelolie beschermt tegen uitdrogen. Extra mild, prikt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Weleda Calendula Haar- & Bodyshampoo

Calendula Haar- en Bodyshampoo 200 ml. Dagelijkse basisverzorging. Deze shampoo, met extract van biologische goudsbloem, reinigt mild de huid en het haar van je baby en vergemakkelijkt het kammen. Zoete amandelolie beschermt tegen uitdrogen. Extra mild, prikt niet in de ogen. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby.

Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met het beste uit de natuur. Deze ingrediënten geven je baby uiterst zachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groeien ontwikkeling vanaf deeerstedag.Vertrouwopjemoedergevoel: de bijzondere band tussen moeder en kind kan niet worden verbloemd met kunstmatige producten. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de  babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

NATRUE: keurmerk voor puur natuur De babyverzorgingsproducten bevatten, net als alle producten van Weleda, uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Puur natuur, gewaarborgd door het internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging NATRUE.

Specifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A21624
    Loading
    Loading