Weleda Baby Poeder 20Gr

Item No. A00104249
Calendula Babypoeder 20 gr. Het kan gebeuren dat de babyhuid geïrriteerd raakt. Bijvoorbeeld door vocht in de huidplooitjes na het badje. Deze natuurlijke Babypoeder met talkpoeder bevat waardevolle plantenextracten. Dit absorbeert vocht en beschermt de gevoelige babyhuid tegen irritaties. Extracten
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Calendula Babypoeder 20 gr. Het kan gebeuren dat de babyhuid geïrriteerd raakt. Bijvoorbeeld door vocht in de huidplooitjes na het badje. Deze natuurlijke Babypoeder met talkpoeder bevat waardevolle plantenextracten. Dit absorbeert vocht en beschermt de gevoelige babyhuid tegen irritaties. Extracten van Calendula, Arnica en Echinacea verzorgen de huid. Babypoeder is te gebruiken voor de huidplooitjes en billetjes. Bovendien is deze  talkpoeder geschikt voor de navelverzorging in de eerste weken na de geboorte. Babypoeder helpt om het navelstompje sneller te laten drogen.

Deze ingrediënten geven je baby een uiterst zachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

Ingrediënten: Talk  Extract van arnica  Extract van smalbladige zonnehoed  Calendula-extract  Extract van rode zonnehoed  Kwarts

Voor Weleda zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden. En ze voeren het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica, een dat uitsluitend voor producten is die gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze willen namelijk zorgen voor onze buitenkant, maar ook voor onze binnenkant én voor de natuur. Want de natuur, dat zijn wij ook; dat mogen we niet vergeten.

Specifications
Merk WELEDA
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Description Weleda Baby Poeder 20Gr
    Loading
    Loading