Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Reuzenpanda Thomas

Item No. 38675364
Wild and Soft Trophy Muurdecoratie Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen zij het dierenrijk het interieur binnen. De dierenkoppen zijn een Belgisch
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 64,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wild and Soft Trophy Muurdecoratie

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen zij het dierenrijk het interieur binnen. De dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

  • Afmetingen: 30 x22x 45 cm
  • Bevestigen door middel van een handig ophanglusje

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voordeallerkleinsten,maarookaandevolwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. Het hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus.

Specifications
Merk WILD AND SOFT
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer WS0046
Description Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Reuzenpanda Thomas
    Loading
    Loading