Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - T-Rex Hendrik

Item No. A00131839
Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel met de prachtige muurknuffels van Wild & Soft! Deze superzachte dierenkop kan niet wachten om aan jouw muur te hangen. De dierenkop is voorzien van een lus zodat de kop gemakkelijk aan de muur kan bevestigd worden.  De dierenkoppen zijn een Belgisch
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 63,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel met de prachtige muurknuffels van Wild & Soft!
Deze superzachte dierenkop kan niet wachten om aan jouw muur te hangen. De dierenkop is voorzien van een lus zodat de kop gemakkelijk aan de muur kan bevestigd worden. 

De dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

  • Afmetingen: 27 x 22 x 39 cm
  • Bevestigen door middel van een handig ophanglusje

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voor de allerkleinsten, maar ook aan de volwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. Het hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus.

Specifications
Merk WILD AND SOFT
Leveranciersnummer WS0020
Omschrijving 2 T-Rex Hendrik
Description Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - T-Rex Hendrik
    Loading
    Loading