Wizard spel

Item No. 36219441
Wizard Fascinerend kaartspel voor jong en oud! In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder. Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wizard

Fascinerend kaartspel voor jong en oud!
In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder. Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.
Het spel bevat naast 52 kaarten in 4 kleuren 4 tovenaars en 4 narren. Tovenaars winnen gegarandeerd een slag, narren verliezen een slag. Verder bepaalt debovenstekaart van de gedekte stapel de troef in de betreffende ronde. Zo blijft het spel steeds weer verrassend.
Wizardis alruim 20 jaarlang één van de bestverkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioenschappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen!

  • Spelers: 3 - 6
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • Speelduur: +- 45 minuten

 

Specifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Leveranciersnummer 999WIZ01
    Loading
    Loading