Zazu Projector Cody - Ocean Blauw

Item No. A00090867
Met Cody de Krab Oceaan projector van Zazu verander je jouw kleintje zijn of haar kamer in een magische onderwaterwereld. Zwemmende vissen en bewegende golven die geprojecteerd worden in de kamer zorgen, samen met de oceaangeluiden, voor een kalmerende sfeer zodat je kindje heerlijk in slaap kan
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 49,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met Cody de Krab Oceaan projector van Zazu verander je jouw kleintje zijn of haar kamer in een magische onderwaterwereld. Zwemmende vissen en bewegende golven die geprojecteerd worden in de kamer zorgen, samen met de oceaangeluiden, voor een kalmerende sfeer zodat je kindje heerlijk in slaap kan vallen..

De krab bestaat uit 3 programma's: de bewegende golven en zwemmende vissen zorgen ervoor dat je kindje rustig wordt. Daarna worden de visjes minderen en worden de projecties lager in helderheid. Als laatste blijven de golven stilstaan en zijn de projecties op zijn laagste helderheid. Het geluid stopt en je kindje valt in slaap. Na 30min stopt de projectie automatisch.

Je hebt de keuze uit 3 soorten geluiden: oceaan, hartslag of slaapliedjes. Ook kan je 2 volumeniveau's kiezen: hard of zacht. Cody heeft daarnaast ook een huilsensor en zak automatisch terug aangaan.

  • Geschikt vanaf geboorte
  • 3 programma's en geluiden
  • Huilsensor
  • 3x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Pluche is handwasbaar  
Specifications
Merk ZAZU
Kleur Blauw
Leveranciersnummer ZACODY01
Omschrijving 2 Ocean Blauw
Description Zazu Projector Cody - Ocean Blauw
    Loading
    Loading