Zzzoo Matras Bed 70X140X11 Panter - HR30 Tencel (Incl. Valumat)

Item No. 40033349
Witte panters behoren tot de familie van de katachtigen en zijn gekend als groot, slim en uniek in hun soort. Net als de witte panter is ook jouw baby uniek en verdient je baby het allerbeste. Baby’s slapen veel, in het begin wel tot 15 à 20 uur per dag. Daarbij mag een goede matras zeker niet
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 110,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Witte panters behoren tot de familie van de katachtigen en zijn gekend als groot, slim en uniek in hun soort. Net als de witte panter is ook jouw baby uniek en verdient je baby het allerbeste. Baby’s slapen veel, in het begin wel tot 15 à 20 uur per dag. Daarbij mag een goede matras zeker niet overzien worden. De Witte Panter matras bestaat uit koudschuim met een hoge densiteit. Ideaal voor baby’s in volle groei. Daarenboven is deze matras erg vochtregulerend en dus geschikt voor baby’s die hevig transpireren. Op een witte panter matras zal je baby zich in slaap kronkelen en spinnen als een kat.
De kern bestaat uit koudschuim HR 30 kg/m³.
De bestikte Tencel* hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.
Tencel is een bijzonder natuurlijk product met een klimatiserende werking, afkomstig van de eucalyptusboom. De stof neemt 30% meer vocht op dan katoen, verspreidt dit snel over haar vezels zodat het kan verdampen en de matras snel droogt. Door de eucalyptus is het textiel van nature antibacterieel en schimmelwerend. De vezelstructuur is uiterst zacht en irritatievrij voor de gevoelige huid.

  • Tencel
  • Koudschuim 30kg/m³
Specifications
Merk ABZ
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Babybed
Leveranciersnummer KM3317014011
Omschrijving 2 HR30 Tencel (Incl. Valumat)
Description Zzzoo Matras Bed 70X140X11 Panter - HR30 Tencel (Incl. Valumat)
    Loading
    Loading