Enchantimals FCC62 Pack ass

Art nr. 39812254
Enchantimals Pack Assortiment Laat je betoveren door Enchantimals Beregezellige Picknick Speelset! Laat je fantasie de vrije loop met het popje Beertje Bren en haar twee schattige berenvriendjes uit het bos. Bedenk steeds weer een nieuw avontuur met de leuke accessoires die bij in deze set zijn
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 14,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Enchantimals Pack Assortiment

Laat je betoveren door Enchantimals Beregezellige Picknick Speelset! Laat je fantasie de vrije loop met het popje Beertje Bren en haar twee schattige berenvriendjes uit het bos. Bedenk steeds weer een nieuw avontuur met de leuke accessoires die bij in deze set zijn geleverd en beleef uren speelplezier!

Of laat je dan weer betoveren door de Enchantimals Ferme Flamingo Verjaardagsfeest Speelset! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een spetterend feestje: verjaardagstaart, verjaardagscadeautjes, twee flamingovriendjes, tafeltje Bedenk nuzelf jouw avonturen en leuke verhalen met deze geweldig vrolijke set!

Ben jij een echte fan van de EnchantimalsNachtuiltjesLogeerpartijtje Speelset?Dat is meer dan normaal, want de Ohana-pop beleeft samen met de twee uilenvriendjes ongelooflijk veel avonturen. Bedenk zelf jouw avontuur en laat het spelen maar beginnen!

Welke van deze speelsets kies jij? Of kies ze je gewoon allemaal?

Elk artikel wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of designs. De geleverde kleur of design is afhankelijk van onze voorraad. Wens je graag de voorraad van een bepaald artikel te raadplegen? Contacteer ons

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Materiaal: Kunststof


Specificaties
Merk BARBIE
Leveranciersnummer FCC62
    Laden
    Laden