Ergobaby Inbakerdoek - Fly Me Away

Art nr. 39794536
Ergobaby Inbakerdoek De Swaddler is een ergonomische inbakerdoek van Ergobaby. Hij is gemaakt van een zacht en ademend jerseykatoen. De stof rekt goed en zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur van je kindje constant blijft. De Swaddler werd erkend als ‘heupgezond product’ door het Internationale
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 24,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ergobaby Inbakerdoek

De Swaddler is een ergonomische inbakerdoek van Ergobaby. Hij is gemaakt van een zacht en ademend jerseykatoen. De stof rekt goed en zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur van je kindje constant blijft. De Swaddler werd erkend als ‘heupgezond product’ door het Internationale Instituut voor Heupdysplasie. Extra voordelen van deze inbakerdoek zijn: dat kindjes langer slapen (in hun slaap maken baby’s vaak plotse bewegingen, waarna ze zelf wakker schrikken. Als ze ingebakerd liggen gebeurt dat niet), dat kindjes veiliger slapen (baby’s blijven zo makkelijker op hun rugliggenwaardoor ze minder risico lopen verstrikt te geraken in losse lakentjes) en dat kindjes comfortabeler slapen(dankzijdegesloten mouwenenunieke voetenzakbootst de Swaddler de houding in de baarmoeder na. Je kindje ligt met de armen gekruist over het hart en de beentjes opgetrokken in de ergonomische kikkerhouding).

  • Ergonomische inbakerdoek
  • Kindjes slapen langer, comfortabeler en veiliger
  • Zacht, ademend jerseykatoen
  • Lichaamstemperatuur blijft constant
  • TOG-waarde: 0,6

Ergobaby ontwikkelt ergonomische babyproducten in zachte, organische stoffen. De babydragers sluiten aan bij de levensstijl van actieve ouders en bieden functies om hun leven gemakkelijker en leuker te maken.

Specificaties
Merk ERGOBABY
    Laden
    Laden