3sprouts Mand Badspeelgoed - Ijsbeer

No. d'article 39300184
3 Sprouts Mand Badspeelgoed Ijsbeer Zorg ervoor dat je badkamer geen waterpretpark voor je kinderen wordt.  Laat je kinderen genieten van een badje met speeltjes, maar berg ze nadien op in deze handige opberger. De mand is gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, waardoor het niet
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 29,95 € 15,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

3 Sprouts Mand Badspeelgoed Ijsbeer

Zorg ervoor dat je badkamer geen waterpretpark voor je kinderen wordt.  Laat je kinderen genieten van een badje met speeltjes, maar berg ze nadien op in deze handige opberger. De mand is gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, waardoor het niet beschimmelt. Zo blijven de speeltjes samen en is je badkamer meteen weer ordelijk. Bovenaan heeft de opberger een ruime opening, zo kan je kindje snel het gewenst speeltje op de opberger halen! De handige zuignap blijft zowel op glas als op tegels hangen!

  • Materiaal: 100% Neoprene en 100%Polyester
  • Afmetingen:  38 x 36 cm
  • Gemakkelijk te bevestigen

3 Sprouts zijn 3creatieve Amerikaansemoeders metpassievoor design.Hunontwerpenzitten boordevol liefde voor baby’s en appreciatie voor unieke en moderne producten. Hun doelstelling in het leven is een glimlach op jouw gezicht toveren bij het aanschouwen van hun producten.

Spécifications
Merk 3SPROUTS
Leveranciersnummer 107008004
    Chargement en cours
    Chargement en cours