3sprouts Opbergdoos - Schaap

No. d'article 39300140
3 Sprouts Opbergdoos Schaap Opruimen is leuk! Met deze super mooie opbergers van 3 Sprouts zal geen enkel kind nog morren wanneer het tijd is om op te ruimen. De opbergers hebben onderaan een stevige bodem waardoor je al het speelgoed ordelijk kunt wegbergen. De opbergdoos kan netjes in een kast
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

3 Sprouts Opbergdoos Schaap

Opruimen is leuk! Met deze super mooie opbergers van 3 Sprouts zal geen enkel kind nog morren wanneer het tijd is om op te ruimen. De opbergers hebben onderaan een stevige bodem waardoor je al het speelgoed ordelijk kunt wegbergen.
De opbergdoos kan netjes in een kast geplaatst worden, maar kan ook alleenstaand in de speelkamer, woonkamer of slaapkamer staan. De supermooie en leuke print op de opberger springt meteen in het oog! Met een of meerder opbergdozen van 3 Sprouts in huis is over rondslingerend speelgoed struikelen verledentijd!

  • Stevige bodem
  • Afmetingen: 33 x 33 x 33 cm
  • Materiaal : 100% polyester, print 100% vilt
  • Print: 100%vilt
  • Mooie print
  • Ritssluiting onderaan

3Sprouts zijn 3 creatieve Amerikaanse moeders met passie voor design. Hun ontwerpen zitten boordevol liefde voor baby’s en appreciatie voor unieke en moderne producten. Hun doelstelling in het leven is een glimlach op jouw gezicht toveren bij het aanschouwen van hun producten.

Spécifications
Merk 3SPROUTS
Leveranciersnummer 107002011
    Chargement en cours
    Chargement en cours