704226 Baby Annabell Active Cocoon Carrier - Draagzak

No. d'article A00148099
Wanneer Baby Annabell in haar draagzak zit, kan ze de grote wijde wereld verkennen! Plaats ze in haar poppendraagzak en trek eropuit. Leeftijd: Vanaf 3 jaar Met verstelbare riempjes
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 21,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

Marketing text

Baby Annabell vindt het een beetje saai om in haar wandelwagen te blijven liggen tijdens een uitstapje. Ze wil tenslotte de grote wijde wereld verkennen. En dat is precies wat ze in deze draagzak kan doen. Je kunt haar op je rug dragen zoals een rugzak of op je borst, en er zijn twee verschillende zitstanden. Ze kan de wereld in kijken en zien wat er voor haar gebeurt of met haar gezichtje naar papa of mama gedraaid zitten om lekker te knuffelen. De schattige prints laten Baby Annabell's favoriete plekken in het park zien. Ze kijkt graag naar de libellen en waterlelies in de vijver. Met verstelbare riempjes, zodat de draagzak kan worden aangepast aan de grootte van het kind.

- Originele accessoires voor de Baby Annabell-pop.
- De accessoires van topkwaliteit stimuleren de verbeelding en bieden nieuwe mogelijkheden en ideeën om te spelen.

Baby Annabell Active Draagzak met verstelbare riempjes.

Met verstelbare riempjes, zodat de draagzak kan worden aangepast aan de grootte van het kind.

De perfecte manier voor kleine avonturiersters om te reizen en de wereld te ontdekken. Met verstelbare riempjes, zodat de draagzak kan worden aangepast aan de grootte van het kind.


Description

Wanneer Baby Annabell in haar draagzak zit, kan ze de grote wijde wereld verkennen! Plaats ze in haar poppendraagzak en trek eropuit.

  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
  • Met verstelbare riempjes
Spécifications
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 Draagzak
Description 704226 Baby Annabell Active Cocoon Carrier - Draagzak
    Chargement en cours
    Chargement en cours