Aquabeads 31771 Themazakjes - Assortiment

No. d'article A00143480
De mini thema zakjes zijn geweldige, kleine doosjes waarin alles zit wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van Aquabeads-creaties. Plaats de parels op het legbord, sproei er water op en ze blijven magisch aan elkaar plakken. Net zoals strijkparels maar dan zonder de hitte en het
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 4,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De mini thema zakjes zijn geweldige, kleine doosjes waarin alles zit wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van Aquabeads-creaties. Plaats de parels op het legbord, sproei er water op en ze blijven magisch aan elkaar plakken. Net zoals strijkparels maar dan zonder de hitte en het strijkijzer. Maak auto's, raketten en dieren of maak je eigen ontwerpen met de 200 parels in zeven kleuren. Een cool cadeau voor jongens en meisjes.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Spécifications
Merk AQUABEADS
Omschrijving 2 Assortiment
Description Aquabeads 31771 Themazakjes - Assortiment
    Chargement en cours
    Chargement en cours