Avent Borstkolf Elektrisch Single - Premium Oplaadbaar

No. d'article A00131239
De Avent elektrische borstkolf is ideaal voor een drukbezette mama. De kolf is compact en uitgerust met een stille motor, zodat je steeds discreet kan kolven. Deze kolf heeft een oplaadbare batterij zodat je ook op verplaatsing gemakkelijk kan kolven. De kolf wordt geleverd met een micro USB-adapter
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 199,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Avent elektrische borstkolf is ideaal voor een drukbezette mama. De kolf is compact en uitgerust met een stille motor, zodat je steeds discreet kan kolven. Deze kolf heeft een oplaadbare batterij zodat je ook op verplaatsing gemakkelijk kan kolven. De kolf wordt geleverd met een micro USB-adapter en gaat na opladen max. drie kolfsessies mee.

Het toestel werkt in 2 fasen: stimulatie en afkolven. De eerste fase brengt je melkproductie op gang en gaat automatisch over in de volgende fase, afkolven. Het zachte, buigzame kussen zorgt voor de juiste tepelstimulatie en zuigkracht voor een optimale melkstroom. Het siliconen kussen heeft één maat en past zich aan aan het lichaam.

Stel het toestel in op de methode die voor jou het beste werkt, dankzij de 8 stimulatiestanden en 16 afkolfstanden. Het geheugensysteem onthoudt automatisch je laatst gebruikte instelling waardoor je bij een volgende kolfsessie enkel maar op start hoeft te drukken.

Deze set bevat:

1x Motorblok
1x Connector
1x Borstschild
1x Fles van 125ml met speen vanaf 0m
1x Afsluitplaatjes
1x Micro USB adaptor
2x Wegwerpborstkompressen

• Enkelzijdig
• Werkt op netstroom
• Steriliseerbaar


Opgelet! Eens de doos van je borstkolf geopend is, kan je deze om hygiënische redenen niet meer retourneren.

Philips Avent heeft waarschijnlijk geen introductie meer nodig. Philips kennen we van de gloeilampen en de medische toepassingen (in de ruime zin), waarbij ze innovatie en een focus op mensen combineren tot sterke producten. Philips Avent is de lijn voor ouder en baby, met flesjes, kolven, babyfoons, apparaten voor babyvoeding enz.

Spécifications
Merk AVENT
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Volwassenen
Omschrijving 2 Premium Oplaadbaar
Description Avent Borstkolf Elektrisch Single - Premium Oplaadbaar
    Chargement en cours
    Chargement en cours