Avent Zuigspeen Anti-Colic 1M+ 2 - 2-pack

No. d'article 31023418
D e Avent zuigspeen Anti-Colic  1m+ heeft een langzamere melktoevoer waardoor deze kan gebruikt worden voor kindjes vanaf 1+ maand Door de speciale vormgeving buigt de speen mee, zodat er lucht in de fles komt. Hierdoor gaat het drinken gemakkelijker, waardoor je baby minder huilerig gedrag
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 7,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Avent zuigspeen Anti-Colic  1m+ heeft een langzamere melktoevoer waardoor deze kan gebruikt worden voor kindjes vanaf 1+ maand

Door de speciale vormgeving buigt de speen mee, zodat er lucht in de fles komt. Hierdoor gaat het drinken gemakkelijker, waardoor je baby minder huilerig gedrag vertoont en minder last heeft van darmkrampjes.
Tijdens het voeden zorgt het ventiel in de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt, zodat er geen vacuüm ontstaat en de lucht naar de achterkant van de fles wordt geventileerd.

Deze speen kan je enkel gebruiken op de Avent Anti-Colic zuigflessen. 

  • Ideaal voor 1+ maand
  • 2-pack
  • BPA-vrij


Philips Avent heeft waarschijnlijk geen introductie meer nodig. Philips kennen we van de gloeilampen en de medische toepassingen (in de ruime zin), waarbij ze innovatie en een focus op mensen combineren tot sterke producten. Philips Avent is de lijn voor ouder en baby, met flesjes, kolven, babyfoons, apparaten voor babyvoeding enz.

Spécifications
Merk AVENT
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 1 maand
Omschrijving 2 2-pack
Description Avent Zuigspeen Anti-Colic 1M+ 2 - 2-pack
    Chargement en cours
    Chargement en cours