B Kids 4915 Musical 3in1 Projector - Mobile Grey

No. d'article 38665604
B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Grey Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil, ster
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Grey

Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil, ster en beertje. Je kan de mobiel zo instellen dat hij 20 minuten muziek blijft maken. Er staan 6 verschillende liedjes op en kan tevens ook dienen als projector of nachtlampje. De mobiel werkt op 3 AAA batterijen. Deze worden niet bijgeleverd.

  • Bruikbaar vanaf de geboorte
  • Nachtlampje
  • Projector
  • Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)

B-Kids steekt liefde in elk product. Elk product is ontworpen voor kinderen en ouders om levenslange herinneringen te creëren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de doelstellingen maar zeker ook plezier maken en een kind zich kind te laten voelen.

Spécifications
Merk BKIDS
Kleur Grijs
Leveranciersnummer BK04915
    Chargement en cours
    Chargement en cours