BabyBjorn Draagzak Move - 3D Mesh Antraciet

No. d'article A00084258
Met de Babybjorn Draagzak Move kan je als ouder actief en vrij bewegen zonder zorgen. De draagzak biedt voor het langer dragen een comfort aan ouders door de ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden. Deze combinatie zorgt voor minder druk tijdens het dragen.  Het tweedelig principe
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 164,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Babybjorn Draagzak Move kan je als ouder actief en vrij bewegen zonder zorgen. De draagzak biedt voor het langer dragen een comfort aan ouders door de ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden. Deze combinatie zorgt voor minder druk tijdens het dragen. 

Het tweedelig principe zorgt ervoor dat je de draagzak snel en gemakkelijk aan kan. Het harnas werkt als een rugzakprincipe, de zitting kan volledig verwijderd worden van het harnas en is verstelbaar naar de groei van je kindje. De zitting is aan de ergonomische ontwikkeling aangepast met een aangepaste steun aan rug, benen en heupjes.

Deze draagzak kan enkel op de buik gedragen worden, maar heeft wel twee draagposities. Van geboorte (min 3.2kg) tot 5 maanden kijkt je kindje met het gezichtje naar je toe, na min. 5 maanden kan je kiezen om je kindje om te draaien tot 15 maanden (max 12kg). Hou er rekening mee dat je kindje zelfstandig het hoofdje moet kunnen rechthouden.

Het 3D-materiaal bestaat uit drie lagen: een binnenlaag,buitenlaag en middelstelaag die bestaat uit een één-vezelige draad. Hierdoor heeft de draagzak de stevigheid, maar ook de goede luchtdoorlating.

  • Van 0 tot ongeveer 15 maanden (min. 3.2kg tot max. 12kg)
  • Twee draagposities
  •  Wasbaar op 40°C
Spécifications
Merk BABYBJORN
Kleur Grijs
Omschrijving 2 3D Mesh Antraciet
Description BabyBjorn Draagzak Move - 3D Mesh Antraciet
    Chargement en cours
    Chargement en cours