BabyBjorn Relax Bliss - Cotton Antraciet

No. d'article 39538688
De Babybjorn Relax Bliss Cotton Antraciet is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 199,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Babybjorn Relax Bliss Cotton Antraciet is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het gewicht gelijk verdeeld wordt. Laat je kindje op een natuurlijke manier schommelen om zo motoriek en balans extra te trainen.
Wil je de relax meenemen op verplaatsing, kan dit zeker! De wipper kan in drie hoogtes geplaatst worden of volledig ingeklapt om op te bergen.

Heeft je kindje het harnas niet meer nodig na 9kg, kan de wipper ook als kinderstoel gebruik worden. Draai je bekleding om zodat je achterzijde de nieuwe zitting wordt.

De katoen stof zorgt voor een mooie vorm en voelt enorm aangenaam voor het kindje.

  • Ergonomische zitting
  • Vanaf geboorte tot 13 kg (2 jaar)
  • Inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen
Spécifications
Merk BABYBJORN
Leveranciersnummer 006021
Description BabyBjorn Relax Bliss - Cotton Antraciet
    Chargement en cours
    Chargement en cours